Durante o mes de novembro, investigamos un pouco sobre a gastronomía do concello de Lobeira. Aínda que non hai un prato por excelencia, si que é certo que os pratos vinculados á caza teñen un papel protagonista. Por este motivo, consideramos que o arroz con corzo é un dos pratos máis representativos do concello. Nós recollemos a receita do chef Domingos González Lorenzo.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
EXPOSICIÓN PDI "COÑECEMOS A BAIXA LIMIA"
No día de hoxe levamos a cabo a presentación do noso proxecto "Coñecemos a baixa limia". Cada grupo presentou con entusiasmo os m...

-
No mes de febreiro coñecemos dentro das festas de Inverno, o Entroido e a súa figura representada no Cabreiro. Para elo, realizamos na Radio...
-
Durante o mes de outubro estivemos a traballar a situación do concello de Muiños nos distintos mapas. Dende Europa ata a Baixa Limia. Ademai...
-
Ola, amigos! Este curso 2024-2025, volvín á casa para coñecer a miña contorna. Arrancamos o PDI "Coñecemos a Baixa Limia"
No hay comentarios:
Publicar un comentario